Over Kalfire houtkachels

Als je meer wilt weten over de Kalfire Houtkachels dan bent u op het juiste adres.

 

Facebook

Volg Kalfire op Facebook voor actuele informatie.

Website

Bekijk de website van de haardenspeciaalzaak voor het actuele aanbod.

Instagram

Volg Kalfire op Instagram voor actuele informatie.

Over Kalfire houtkachels

Het familiebedrijf Kalfire

Kalfire is een Nederlandse producent van hoogwaardige gashaarden, houthaarden en elektrische haarden. Het familiebedrijf werd in 1981 in het Limburgse Belfeld opgericht door de familie van Melick. Ondanks de groei die het bedrijf in de loop der jaren heeft doorgemaakt, heeft Kalfire nooit iets van dat familiekarakter verloren. Dat vertaalt zich in een enorme betrokkenheid bij haar klanten, dealers en producten en in een langetermijnvisie die het mogelijk maakt om te blijven innoveren. 

In 2010 nam Beijko van Melick het bedrijf over van zijn ouders. Onder zijn dagelijkse leiding heeft Kalfire zijn visie op het design, de techniek, het gebruiksgemak en de prestaties van gashaarden, houthaarden en elektrische haarden verder vormgegeven en zijn positie als trendsetter verder kunnen verstevigen. Zeer regelmatig schudt Kalfire de markt wakker met spraakmakende innovaties, zowel op technisch als esthetisch gebied.

Kalfire is een bedrijf dat de uitstraling en expertise van een multinational combineert met de oprechte betrokkenheid, laagdrempeligheid en warmte van een familiebedrijf. En dat al bijna 40 jaar.

H2 Ready!

Als producent van hoogwaardige haarden volgen wij de ontwikkelingen op het gebied van duurzame energie op de voet. Zo zien we dat waterstof een steeds prominentere rol speelt in de energietransitie. In Europa mengen gasleveranciers al waterstof bij het gas. Dat is de toekomst. En voor die toekomst zijn wij als eerste gashaardenproducent nu al helemaal klaar. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat onze gashaarden, zonder aanpassingen, probleemloos branden op een mix van waterstof en gas. Hiermee zijn Kalfire gashaarden toekomstbestendig. Oftewel: H2-ready.