Over Hwam houtkachels

Hwam al meer dan 45 jaar Deense houtkachels

Facebook

Volg Hwam op Facebook voor actuele informatie.

Website

Bekijk de website van Karel de Kachelkraker voor het actuele aanbod

Instagram

Volg Hwam op instagram voor actuele informatie.

Over Hwam houtkachels

Oorsprong van Hwam

HWAM A/S is een van de grootste Deense fabrikanten van onder architectuur ontworpen, milieuvriendelijke houtkachels. Al meer dan 45 jaar ontwerpt en produceert HWAM A/S moderne houtkachels van hoge kwaliteit voor allerlei soorten woningen. Sinds het begin van de mensheid hebben generaties zich verzameld rond een vuur – van de stenen vuren tot de kaarsen in moderne huizen. En de warmte van een vuur blijft mensen verenigen en comfort en plezier verspreiden over de hele wereld. Ontwikkeling en productie vinden nog steeds plaats in Hørning Denemarken, waar het allemaal begon in 1973.

Smartcontrol van Hwam

Hwam besteed veel aandacht aan gebruiksgemak, zodat het gemakkelijk is om de houtkachel aan te steken om warmte en vreugde in uw huis te verspreiden. Hwam is evenzeer begaan met de omgeving en het milieurisico van verkeerd stoken. Dit risico wordt aanzienlijk verminderd met zowel HWAM- als WIKING-kachels, die allemaal voorzien zijn van een HWAM® Autopilot™ of WIKING® Automatic™ verbrandingssysteem om de verbranding te optimaliseren – in het voordeel van zowel u als het milieu.

 

HWAM® SmartControl™, dat op de meeste van de HWAM-kachels past, gaat nog een stap verder door het houtverbruik tot 50%* te beperken.