Over de Barbas houtkachel

Barbas is een Nederlandse producent van houtkachels en houthaarden. Een houtkachel van Barbas herkent u aan zijn eigentijdse uitstraling en solide constructie.

Facebook

Volg Barbas op Facebook voor actuele informatie.

Website

Bekijk de website van Karel de Kachelkraker voor nog meer informatie en een inzicht in de houtkachels van Barbas.

Youtube

Volg Barbas op Youtube voor video's van de houtkachels van Barbas

Over de Barbas houtkachel

Over Barbas Bellfires

Barbas Bellfires is een Nederlandse kachelproducent voor de sfeerhaardenindustrie. Bellfires verzorgt het assortiment kachels en haarden op gas terwijl Barbas zich bezig houdt met het ontwerpen, ontwikkelen en fabriceren van houtkachels en houthaarden.

Barbas BOX 40 houtkachel

Barbas BOX 40 houtkachel

Haarden van een hoog kaliber

Barbas gebruikt in de productie van de houtkachel oerdegelijke materialen. Zo is de verbrandingskamer bekleed met beton keramiek. Dit maakt een zuivere verbranding mogelijk en verhoogt het rendement van de haard.

Een Barbas houtkachel heeft een dubbelwandig stalen mantel. Daarom kan er veel convectiewarmte afgegeven worden. Deze mantel is gemaakt van acht millimeter dik staal. Ten eerste speelt dit degelijke materiaal een rol in de robuuste uitstraling van de houtkachel. Ten tweede garandeert het materiaal dat u jarenlang mag genieten van uw eigen Barbas houtkachel.

Barbas BOX 55 houtkachel

Barbas Box 55 houtkachel

 

Kwaliteit door ervaring 

Barbas heeft door de jaren een flinke hoeveelheid aan ervaring opgebouwd. Door middel van deze ervaring weet Barbas wat haar klanten belangrijk vinden in de zoektocht naar een nieuwe houtkachel. Voortdurend wordt er onderzocht hoe een Barbas houtkachel nog efficiënter en milieuvriendelijker kan zijn. Door de passie voor het vakmanschap ontstaan er talloze productverbeteringen. 

Barbas BOX 67 houtkachelBarbas BOX 67 houtkachel

Een stijlvolle uitstraling

Barbas fabriceert haarden die erg gewaardeerd worden door het grote publiek. Niet alleen staat een Barbas houtkachel garant voor kwaliteit en een fijne verbranding, maar ook het uiterlijk van een Barbas spreekt boekdelen. Iedere Barbas is strak gevormd, heeft een minimalistisch uiterlijk waarbij er veel aandacht uitgaat naar de grote ruit. Het staalwerk van de haard is van dikwandig materiaal gemaakt waardoor de Barbas een uniek uiterlijk op de markt brengt. Een neutraal ontwerp dat voor ieder interieur geschikt is.

Barbas Unilux-6 52 inzethaard

Barbas Unilux-6 52 inzethaard